Mutlaka Takip Etmeniz Gereken 12 Youtube Kanalı

Sürekli teknik makale yazacak halimiz yok tabi ki. Bu listede kendim keyifle takip ettiğim youtube kanallarını listelemeye çalıştım. İsimlerin üstüne tıkalayarak kanallara ulaşabilirsiniz.Umarım siz de beğenirsiniz.

12-) Serdar Kılıç

Doğa severlerin içinde bir çok şey bulabileceği ve doğa olan ilişkiyi çok güzel anlatan bir doğaseverin kanalı.

11-) Türk İşi

Eğer siz de bir şeyi hazır almak yerine kendiniz yapmaktan hoşlanıyorsanız ve bu konular teknoloji ile ilgiliyse tam da sizin için bir kanal Türk İşi kanalı. Aslında televizyon programı çekimlerini koyuyorlar ama siz yine de eski bölümleri izlemeyi unutmayın. Bu 4 muciti hayretle izlemeye şimdiden başlayın. 


10-) Meraklı Maymun

Bu kanalda teknoloji ve bilim hakkında bir çok şey bulabileceğiniz bir kanal. Arduino, Rasp. Pi, kendin yap gibi videoları ilgileniyorsanız severek takip edeceğinizi düşünüyorum.


9-) Teknoseyir

Teknolojiyi yakından takip etmek istiyorsanız güzel, açıklamalı, samimi bir muhabbet şeklinde anlatan bu kanalı mutlaka takip etmelisiniz.


8-) Ekin Kollama

Teknolojiden anlamayan adam ve keyifli adamların üyesi olan Ekin Kollama kendi günlük videolarını(vlog) kendi kanalına yüklüyor ve biraz da şu tarafa gidelim, biraz da şunu tanıyalım, gazoz incelemeleri gibi teknolojiden uzak kısmını bu kanalda bulabilirsiniz.


7-) WhyShy

Başta yabancı kanal sandığım fakat içine girince Türkiye'de sosyal deneyler yapan bu kanal izlerken zevk aldığım kanallardan biri.


6-) SokakRoportajlari.com

Bir çok sokak röportajının olduğu kanalda insanların yanıtları ülkenin durumunu açıkça gösteriyor.
5-) Teknolojiden Anlamayan Adam
Bu kanalı teknolojiyi takip ederken hoş muhabbetleri için takip ediyorum diyebilirim.


4-) Nedir?

Değişik sunumu ve anlatırken kullandığı her kelimede bir ayrıntı olan bu kanalı sizin de takip etmenizi öneririm. Zaten mutlaka bir kaç videosunu önceden izlemişsinizdir. 


3-) ShiftDelete.Net

Genel anlamda bir teknoloji kanalından beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacak güzel bir kanal. Ofis içi videoları benim favorilerim. Güzel inceleme videoları ile de fark yaratıyorlar. Telefon, tablet vb. almadan önce mutlaka bu kanaldan araştırıp öyle alın derim.


2-) Barış Özcan

Her pazar video yüklese de izlesem dediğim müthiş bir adam Barış Özcan. Olaylara normal bir insandan çok farklı bir bakış açısı ile bakıyor ve bunları videolarında anlatırken bu adama hayran olmamak elde değil. Her videosunda başka bir şey bulacağınız 2. favori kanalımı mutlaka ve mutlaka takip edin.






1-) Başka Bir Şey

Her videosu, video gibi değilde inovasyon belgeseli gibi olan bu kanalda faklı çalışma prensibi, olaylara başka bir açıdan bakması, hayal etmeyi ve denemeyi sürekli vurgulamasıyla kesinlikle favori kanalım olmuştur. Her videosundan sonra keşke burda çalışsam dediğim bu kanalı mutlaka takip etmelisiniz.



Umarım listemi beğenmişsinizdir. Bir sonraki yazıda görüşmek üzere.:)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sinyal Jeneratörü Nedir? (Function generator)

Arduino'dan Python'a veri aktarma

#12 Arduino ile Step Motor Kontrolü